Planet PDF Forum Planet PDF Forum
  New Posts New Posts RSS Feed - Preview PDF not working
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login


Hi, welcome to the Foxit Planet PDF Forum. If you have PDF or Adobe Acrobat questions then the right place to ask them is here, in this forum.

Preview PDF not working

 Post Reply Post Reply
Author
cashadle View Drop Down
New Member
New Member


Joined: 05 Mar 2015
Points: 1
Post Options Post Options   Quote cashadle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Preview PDF not working
    Posted: 05 Mar 2015 at 4:00pm
We recently purchased a second copy of LiveCycle so that I can aid in form development. I had a 60-day trial installed awhile ago (that has since been uninstalled) and everything worked fine. I could edit PDFs and then preview them right inside LiveCycle.

 

So a few months since the trial go by and now we decide to actually purchase it. I get it installed and open up a form to get to work - then I notice the PDF Preview tab is gone and in the "View" menu, it is grayed out. F5 also does not work.

 

So, after scouring the Internet, here's what I've tried so far that didn't do anything:

 

  1. Make sure Display PDF in Browser is checked. I don't have this option in Arobat Pro XI, but I installed Reader X and it was there and checked.
  2. Installed Acrobat before LiveCycle. Tried it, didn't work.
  3. Make sure the Adobe PDF Viewer is enabled in Internet Explorer. Done, was enabled when I checked.
  4. Reinstall all products. Uninstalled Acrobat XI, LiveCycle, and Reader. Reinstalled Acrobat XI, then LiveCycle. No luck.
  5. Set Acrobat XI as the default PDF viewer. Already done, did nothing.

 

We're at our wits end trying to figure this out. Any help with this would be greatly appreciated.

 

Software info if needed:

  • LiveCycle Designer ES4 (individual license purchase from Adobe.com)
  • Acrobat Pro XI (acquired via Creative Cloud membership)
  • Windows 8.1

 

Also, as I mentioned earlier, this worked before during the 60-day trial period with the same exact software. I really have no clue why it's not working now.

 

Finally, this is what I see (or don't see):





Thanks!

Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.